Dør på plass!

I og med at det var 4-6 ukers leveringstid på skyvedøren til soverommet ble jeg pent nødt til å sette inn en dør til mitt rom i stedet for å lukke døråpningen. Jaja. Sikkert meningen. Note to self til neste gang. Ting tar tid!

FIkk god hjelp til å sette inn døra heldogvis. Var ikke helt lett i en gammel leilighet som ikke er i vater. Vi slet skikkelig med det siste og avgjørende punktet, nemmelig å få lukket døren når den var på plass. Men her fikk jeg en gylden idé og vi endte opp med å sette en liten kile også under karmen. Slik fikk vi hevet den litt på ene siden, og voilá! Dør på plass!

_MG_0dør015_MG_0dør018_MG_0dør056_MG_dør0021_MG_005dør9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s