Mursteinsliv..

Herregud. For. Ett. Prosjekt…

Jeg var fast bestemt på å videre føre tradisjonen med teglsteinsvegg hjemme, så her var det ingen andre muligheter enn å hakke løs. Første punkt. Støvet. Herregud så mye støv. Jeg hang opp plastik og forsøkte å tette så godt igjen som det lot seg gjøre. Alikevel ble det masse støv i lufta! Her er beskyttelsesutstyr alfa omega! Hadde maske med ventil, beskyttelsesbriller, hette og frakk.

Brukte meisel, hammer og øks. Den første kvadranten brukte jeg ganske lang tid på. Uvant med bruk av verktøy og jeg var livredd for å skade teglsteinen. Brukte sikkert 1-2 timer bare på den første lille delen. Man holder jo ikke ut lenge av gangen heller. For det første var det utrolig tungt, veldig vaskelig både å puste og å se, og kjempevarmt! Blemmer og rifter på hendene ble det også. Når jeg først hadde begynt så måtte jeg jo fullføre, men det var øyeblikk hvor jeg angret bittert på det jeg hadde begitt meg ut på. Dag to var lettere fordi man bedrer teknikken sin og får teken på det. På en halv timen gjorde jeg dobbelt så mye som på 2 timer dagen før!

Turte ikke å hakke vekk muren rundt røret. Var livredd for å ødelegge pipa. Lar heller peisinstalløren fikse det. Er noen småhull her og der og jeg er spent på hva kontrolløren sier om det. Fingers crossed!

Nå når det hele er over angrer jeg ikke et sekund på den flotte veggen!

_MG_peis0246_MG_0peis354_MG_0mur371_MG_0mur395

_MG_04mur02

Se så mye avfall det ble! Hvor skal jeg gjøre av det??
_MG_0mur388

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s