Endelig!

Den etterlengtede dagen kom endelig. Har aldri ventet så intenst på noe i hele mitt liv! Fikk nøkler fredag morgen og hele helgen har gått til oppussing. Var veldig spent på hvilken vei dette skulle gå, da vi ikke visste sikkert om det var fine gulv under laminaten, eller om det var teglstein bak murpusset ved peisen. Var og usikker på om jeg i det hele tatt skulle klare å demontere den gamle marmorpeisen fra 1930.

Men oj så bra det gikk! Helgen gikk som en drøm og takket være god hjelp fra venner gikk det så raskt! Varmefag skulle ha 5000 kr for å demontere og kjøre vekk peisen. Det takket jeg glatt nei til og hvor glad er jeg ikke for det nå? Jeg demonterte den helt alene på 15 minutter!! Tommel opp for gjør det selv..

Her kommer noen FØR-bilder.

_MG_0kjøkken285_MG_0stue255_MG_0stue263_MG_peis0246

One thought on “Endelig!

  1. Ååååå så bra at du er kommet i gang S, og at du fikk hjelp! Passet ikke for meg denne helgen, måtte restituere meg litt. Men håper å kunne hjelpe på et senere tidspunkt👍🏼 Gleder meg sykt til å se noen “etter-bilder”!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s