Spennende tider i møte..

Nå er det bare TO (!!) uker igjen til jeg får nøklene til den nye leiligheten min. Jeg teller hvert minutt, men gruer meg også litt til all den harde jobbingen som står foran meg. Ikke bare-bare når man er alene, men håper på å få god hjelp.

Drømmer for tiden om at gamblingen min gir resultater. Satser på at det er nydelig orginalt tregulv under laminatet og jeg har leid inn Kvikk Parkettsliperi for å gjøre jobben.

Jeg har scannet internett for tidligere salgsannonser fra samme bygård. Denne leiligheten ble nylig solgt av Aktiv Eiendom Carl Berner på Finn.no og liger rett over plenen for meg. Håper mine gulv er like flotte som disse! Denne leiligheten gir en god indikasjon på hvor flott min kommer til å bli. Kan nesten ikke vente!

13_84300945813_134412229613_204825279813_192054289813_414754045

Foto: Aktiv Eiendom Carl Berner

4 thoughts on “Spennende tider i møte..

  1. Hei – for en flott blogg! Jeg vurderer å kjøpe et oppussingsobjekt og lurer på hvor mye det kostet å få gjennomført jobben på gulvet?

    1. Hei Thea! Det kommer jo selvfølgelig an på hvor stor leiligheten din er. Og hvilken tilstand gulvet er i. Men på mine gulv endte jeg opp på 13500 in moms. Så egentlig ganske fornøyd I forhold til den parketten jeg så på til 20 000. Er så flott med det orginale gulvet også! Jeg brukte kvikk parkettsliperi og var veldig fornøyd med jobben.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s