Menage a trois

Har lenge gått og lekt med ideen om å male en vegg med mønster etter at jeg så et utrolig kult bilde på Sworsk.no. Men så lenge jeg har leid har jeg forsøkt å bruke energien min på ting som er mitt og som jeg kan ha med meg videre. Derfor blir det ekstra godt når jeg endelig får min egen leilighet! Klarte ikke å få mønsteret ut av hodet og på en flytur fikk jeg en idé om å male bordet i stedet for veggen! Bordet stod igjen i en annen leilighet jeg bodde i og har kun vært en nødløsning til jeg fikk råd til noe virkelig fint. Men nå skal det bli andre boller! Har også planer om å slipe ned resten av treverket slik at det blir lysere og står mer i stil. Men det sparer jeg til jeg har tilgang på slipemaskin i forbindelse med oppussing!

Brukte teip av god kvalitet og maleprøver fra butikken. Jeg har flere ganger pusset opp møbler kun ved å bruke maleprøver. Man får et lite spann til en billig penge. Det er ikke veldig slitesterkt, men bordet ble oljet med benkeplateolje flere ganger etterpå så det tåler alt! gleder meg til å vise dere hvordan det ble til slutt!

Igjen var jeg på mitt mest kreative om natten og satt oppe til kl 03 på en lørdagskveld med et glass vin. Derfor er bildekvaliteten litt så som så.

_MG_038554_MG_035588_MG_038557_MG_038553-2_MG_035589

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s