Le Creuset 90-års jubileum

#sponset

Torsdag forrige uke var jeg så heldig å få være med på to fantastiske arangementer. Det første var Le Creuset sitt 90-års jubileum som ble hold på Kulinarisk Akademi på Mathallen. I ekte Masterchef-stil fikk vi hver vår stasjon og i oppgave å lage en varm og en kald saus. Den varme sausen var en salviesaus og den kalde, en gribiche. Hadde aldri laget noen av delene, men vi fikk gode instruksjoner og oppskrift. For en opplevelse! Konkurranse-mennesket i meg våknet og det føltes som om hjertet mitt skulle stoppe de siste to minuttene. Haha! Bordet vårt vant, men vi ble alle slått av fantastiske Olivia på 11 år! Kan du tenke deg? En helt fantastisk dag!

_MG_0017

_MG_0014  _MG_0038_MG_00133_MG_00143_MG_00146_MG_01032_MG_01063_MG_100381

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s