MAGNOR

Var på pressevisning i Bransjehuset i Sorgenfrigata i dag. For en gullgruve! Og for noen flotte ting. Bankkontoen min grøsser med tanken på alle de nydelige tingene de har her. Desverre tror jeg dette nok vil utvikle seg til en mer “låne, ikke kjøpe” situasjon… Heldigvis. Vinneren for meg var Magnor. Elsker navnet. Elsker glasset. Elsker treverket. Elsker fargene. Ekte kjærlighet. Dere vet hva jeg mener… #sponset _MG_0181 _MG_0184 _MG_0180_MG_0182

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s