Nattlige aktiviteter..

I ferien snur jeg alltid døgnet. Passer egentlig godt, da jeg alltid er mest kreativ på kvelden og om natten. En av ulempene er dårlig lys og derfor litt dårligere kvalitet på bildene. Men det får så være. Denne gangen fikk jeg nok av den utrolig upraktiske bakplaten i rustfri stål. Den er umulig å holde ren og det ser forferdelig stygt ut uansett hva jeg prøver på. Så fikk jeg ideen å teipe noe tapet på og jammen ble det ikke litt stilig. Løsningen er midlertidig da jeg jo leier og ikke kan gjøre hva jeg vil med kjøkkenet.

_MG_0346_MG_0349_MG_0375

One thought on “Nattlige aktiviteter..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s