House Doctor teppe #1

Er så misunnelig på de vennene mine som har slike nydelige håndlagde Marokkanske tepper. Det ligger en hel del utenfor mitt budsjett så for nå tar jeg til takke med to små tepper fra House Doctor. Kjøpte dem fra søte Elin på Alle Tiders Hjem! Om-møblerte litt på kjøkkenbenken og fikk teppet på plass, og vips – føles som et nytt kjøkken! Har lenge fundert på hva jeg skal gjøre med gulvet på kjøkkenet. den lyse fargen går ikke overrens med matrester som faller på gulvet. Ser skittent ut 5 minutter etter at jeg har vasket. Nå er planen å få gjennomslag for å slipe gulvene og få det fine treverket frem. To be continiued!P1060390 P1060392P1060402

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s