Berlin! Berlin! Wir Fahren Nach Berlin!

Vinter i Berlin. Byen er tegnet i kritt og snøen daler lett ned og vi tramper av oss på beina når vi kommer inn i varmen på SILO café, som ligger i Gabriel-Max-Straße 4. Den energiske og kunstneriske delen av byen byr på mange godbiter men ingen av dem smaker like godt som denne.P1060196 Vi hygget oss med hver vårt deilige måltid mens vi tittet på klientellet. Unektelig den mer interesserte delen av befolkningen. Vi observerte høy skjeggføring og opp til flere rutete skjorter. Det skulle jo bare mangle. Et sted som tilbyr alt du trenger for å komme deg gjennom søndagen. Champagne-frokost, varm lunsj, espresso-abonnement og deilige menn bak disken.P1060207 P1060205 P1060194 P1060193 P1060195 P1060203

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s