String along!

6 ukers ventetid og en liten formue senere er endelig String-hyllene mine på plass! Gjett om jeg har gledet meg til dette. Plassen på veggen har vært tom siden jeg flyttet hit i februar i fjor og jeg har vurdert mange alternativer. Endte til slutt opp med disse i samme finish som Pocket hylla og er så fornøyd! Her er første av mange forsøk på styling. Den kommer nok til å ende opp helt annerledes, men det er jo hele morroa!P1060209P1060212Polaroidkameraet kjøpte jeg i Berling og det skal bli flittig brukt! Utrolig hyggelig å få bilder jeg kan henge rett opp på kjøleskapet ❤P1060215Bladene i hylla er orginale Bonytt-blader fra 60-tallet. Ironisk nok inneholder de bilder som ligner mistenkelig på mine. Har alltid ment jeg ble født i feil tiår…P1060214

One thought on “String along!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s