# den norske cocktailrevolusjonen

Min gudmor Nadin Martinuzzi er en del av Sentralen AS (Tidligere Pjolter) og de har nå laget en helt fantastisk cocktail bok med masse deilige drinker fra norske bartendere over hele Norge. Gin & Tonic er en av mine favoritter og når jeg så oppskriften for å lage sin egen tonic måtte jeg bare prøve. Var ikke helt enkelt å skaffe alle ingrediensene men når jeg først var i havn får man mye valuta for pengene. 1 liter konsentrat!0

Dette ble litt av et prosjekt med SÅ verdt det! I tillegg til de små flaskene fylte jeg også isbitbrett med blandingen slik at man bare kan poppe en kald terning oppi glasset. Dobbel nytte! Tonicblandingen er veldig konsentrert så man skal kun ha en spiseskje tonic, 5 cl mineralvann og gin.P1060111 P1060115P1060117P1060121P1060127 P1060133 P1060134 P1060140Kinabarken kjøpte jeg fra Helsebixen i Danmark da dette ikke selges i Norge. Så vær ute i god tid da det tar en stund å få det tilsendt! Slet også litt med å få tak i tørket lavendel da dette ble gjort på en søndag. Endte til slutt opp med å klippe hull i en pyntepute med tørket lavendel. Haha!

3 thoughts on “# den norske cocktailrevolusjonen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s