Bare tillsett annledning!

Månedens utfordring i NIB er “bare tilsett anledning”. Jeg misset forrige utfordring og brøt dermed mitt eneste nyttårsforsett. Arhgh. Men en skal ikke gråte over spilt melk. Ikke noe flink pike syndrom ute og går her. Er nå ihvertfall med i novemberutfordringen. Frokost kan også være en fantastisk annledning. Da jeg hadde besøk av Ann Helen fra NIB for en fotoshoot slo jeg på stortrommen. Frokostene mine er ikke alltid slik. He he. Men syns det er utrolig deilig med disse lange morgnene.P1040136 P1040137 P1040138 P1040139 P1040140 P1040141

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s