Nytt møte i “foreningen” #strikkogdrikkmedforeningen

I helgen hadde vi enda en gang møte i vår nydannede såkalte forening. En unnskyldning for å skravle og drikke vin, og vi er ikke vanskelige å be 😉 Med kreativitet som påskudd var vi i Linas nydelige leilighet i Hekkeveien. bilde-50 bilde-51

Ann Merete lagde dette utrolig kule Ipad-coveret! (Bildet lånt fra Kreativ-i-tet sin instagramkonto)bilde-55Jeg klarte i løpet av kvelden KUN å hekle disse to armbåndene. Men var de ikke fiiiiine!?bilde-54Var veldig flink til å drikke vin, skravle og ta bilder til Instagram da..bilde-52bilde-56bilde-58De to bildene over er hentet fra Med et lekent sinn sin Instagramkontobilde-53Alt i alt en utrolg hyggelig kveld med sjeldent mye gode samtaler og en veldig fornøyd Susanne som tar selfies…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s