Sofakroken <3

Som noen har fått med seg, er jeg sykemeldt på grunn av en sjelden komplikasjon under en øyebehandlig jeg fikk gjort på Ullevål. Livet er sjeldent en dans på roser, men noen ganger tenker jeg at nå får det være nok? Nå må det jo gå litt bra også?Hvis man prøver å se på det positive får jeg nå god tid til å hvile meg etter noen tunge måneder. Og jeg får tid til å få det fint i det nye hjemmet mitt som jeg trives veldig godt i 🙂P1040015Har den siste uken tilbragt mye tid i min provisoriske sofakrok. Har ikke råd eller lyst til å kjøpe meg en ny sofa, så brukte en av sengene de svenske jentene lot stå igjen. Har laget med en ytterst behagelig krok som også er veldig pratisk i forhold til overnattingsgjester.P1040018P1040020 P1040017 P1040016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s