En ny start..

Som mange av mine nærmeste vet, så har jeg og ektemannen gått fra hverandre. Det er vondt, men også noe som gir en ny start for oss begge. Så jeg har flyttet for meg selv i en leilighet på Rodeløkka som jeg herved kommer til å blogge fra. En ganske stor overgang fra ekteskap med stor leilighet, bil og god råd, til livet som singel, men jeg har nå fått meg 60 kvadrat for meg selv, så det er veldig deilig. Leiligheten er gammel, men med masse sjarm. Når jeg flyttet inn var leiligheten full av gamle senger og sofaer som de fem (!?!?!) svenske jentene som hadde bodd her før, satte igjen. Flott! Takk for det. MEN, det ordnet seg jo og nå er jeg i hus. Her er bilder fra stua og gangen etter en uke. Flere bilder kommer!P1030666 P1030667 P1030655 P1030651 P1030648 P1030645

4 thoughts on “En ny start..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s