Cahtrine Holm fra svigers <3

Som vårbarn og fisk kommer alltid mars som en glede. Årets bursdagsgave fra svigerforeldrene mine var disse utrolige skålene fra Cahtrine Holm. Jeg sverger, jeg tissa litt i buksa da jeg åpnet gaven. Helt utrolig! De er nesten helt ubrukte og den ene har til og med merkelappen på! “Det var bare noe vi hadde i skapet”. Lønner seg sannelig å ha svigerforeldre fra Halden. Lurer på hvilke andre skatter som skjuler seg rundt om i skapene til Norges Haldensere….P1020519P1020520P1020522P1020523P1020529P1020530

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s