Vårvask!

Vi har et svart høyglanskjøkken fra IKEA. Når vi satte inn integrerte hvitevarer bestemte vi oss for å beholde grunnlaget i kjøkkenet, også for å spare penger. For sikkerhetsskyld har hadde IKEA bestemt seg for å lage en nyere verson av disse overflatene. De nye har ikke lister, men syns det funker på tross!

Selv om jeg syns det svarte er en veldig kul kontrast til muren og resten av kjøkkenet, så vil jeg ikke på noen måte anbefale et svart høyglanskjøkken. Det er en rent h****te og holde rent. Overflatene får riper av selv den fineste klut, og den må vaskes hele tiden. Absolutt ALLT fett og skitt synes. Selv det minste fingeravtrykk vises. Helt håpløst egentlig. MEN. Nyvasket med Jiff Vindussystem, som jeg sverger til, så er det så kult med kontrasten til de nye flisene. Nå har jeg oljet benkeplaten en ekstra gang, me fikk det desverre ikke med på bildene. Coming soon!

P1020443 P1020444 P1020446 P1020449 P1020450

4 thoughts on “Vårvask!

  1. Åh, Jif Vindussystem var smart. Jeg har hvit høyglans – samme greia der. ALT synes – og med svart katt i tillegg blir det om mulig enda verre. De hårene fester seg til alt – selv vertikale flater.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s