Flamingo!

Lørdagens bruktkupp fra Mitt Dukkehjem i Markveien var tre deler av Stavanger Flint serien Flamingo. Har siklet på settet lenge, men orker rett og slett ikke begynne å samle, da jeg liker så mange av de forskjellige i både Figgjo og Stavanger Flint! Så har bestemt meg for å bare kjøpe det jeg liker og blande alt sammen. Har jo et fult sett i en serie fra Porsgrunn Porselen.P1010832P1010834P1010836P1010837P1010838P1010841Ble veldig overasket av å se 2002 stemplet på baksiden av denne. Serien er jo kjempegammel? Noen som vet noe om dette? Et serienummer kanskje?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s