Aktikk og bruktmarked på Kadettangen

For et funn!! At vi ikke har vært her før! Pappa pleide å ha bod her når jeg var liten og jeg har mange gode minner fra dette stedet. Merkelig nok kom jeg ikke på å dra dit for å handle før nå. Masse flotte ting, lite folk og gode priser! Fant en hel masse!P1010907 P1010908 P1010916Kasse til tepper og plader og kurv til garn. (Strikking er jo så trendy nå, så bare å komme i gang!)P1010921P1010920

Flott gammel sak som nå rommer alt av telys og kubbelys!P1010931P1010929

Dette høres kanskje rart ut, men har lenge ønsket meg et gammelt vindu! I følge selger er dette fra 1920-tallet. Får se hva det blir av det til slutt. Har lyst til å legge glass i alle rutene og så eventuelt tapetsere eller froste glassene. Kan jo også brukes som ramme til bilder fra bryllupet?P1010978

Disse var i overkant dyre, men klarte rett og slett ikke å legge dem fra meg. Brukte 15 min på å bestemme meg for farge også. Det var en mørkere blå og en lilla også. Til slutt var det disse som fikk være med hjem. Et godt tips fra selger er å ikke la salt stå i børsen da det spiser opp sølvet ot emaljen!P1010945Siste kupp i dag er fra Frøken Dianas Salonger i Markveien. Har lenge siklet på dette, men syns det har vært for høy pris, da det ikke er i tipp topp stand. Nå var det satt ned, så da fikk det være med hjem! Innlegg på dette settet kommer senere!

Alt i alt en flott og veldig hyggelig dag!

2 thoughts on “Aktikk og bruktmarked på Kadettangen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s