NIB – Månedens utfordring: KONTRASTER

Da prøver jeg meg på min første månedens utfordring! Forhåpentligvis blir det mange fler. En morsom og lærerik prosess! Så det neste jeg virkelig må lære med er å lese den lille teksten. Konkurransen stengte i går kveld kl 21. Så da får det bli med forsøket…..

Her er uansett bildet jeg valgte.

P1010873

Så få vi se hvem som går av med seieren.

P1010888 P10108871

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s