SKO TIL BEGJÆR

Vet ikke om det er flere enn meg som har dette problemet, men det har etter hvert gått opp for meg at jeg kanskje ikke behandler mine pensko slik de fortjener. Etter å ha bladd gjennom bladet Isabellas på hyttetur fikk jeg en idé til en av de tomme veggene i walk-in garderoben vår.

img_1085

Turen gikk til maxbo for å kjøpe en hjørnelist på ca tre meter til 149 kr, i tillegg til treskruer. Borr, sandpapir og lim hadde jeg fra før. I tillegg til dette er det veldig greit med ett stykk handy pappa på besøk fra Bodø.

Det er viktig å borre hull i listen før skruene settes i. Ellers kommer den garantert til å sprekke opp. Det er også et triks og ha litt trelim i hullene før man skrur inn.           Planen er å male hele veggen og listene hvit og evt henge noe stoff fra listen slik at man beskytter veggen mot skitt fra skoene.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s