BLI NY – SKJENK OG HYLLE

Høstens lørdagsmorgener har blitt brukt til å dytte, klore og krafse seg til noen små kupp på loppemarked over hele byen. Loppemarkedtrenden har virkelig utviklet seg mot det ekstreme. 20 minutter før åpningstid kan det befinne seg så mange som 400-500 stykker i køen, klare for å løpe ned småbarn og eldre i jakten på det “berømte” loppemarkedkuppet. Et godt tips er å evt få lånt/leid en stor bil og reise til utkanten av Oslo, Asker/Bærum eller Østfold. Her kan man virkelig lete i fred og ro! Det er og viktig å se potensiale i ting som ved første øyekast ikke ser så flott ut.

Det er lettere enn man tror å fikse opp!Har brukt god gammaldags klut og grønnsåpe, malingsskrape og fint sandpapir. Når treet er helt tørt etter vask kan man bruke enten treolje eller lakk. Det fins også en kombinasjon av disse som gir en mer naturlig finish. Her har jeg brukt rester av bordplateolje jeg hadde stående.

Her har jeg også brukt vaskeklut og grønnsåpe i tillegg til sandpapir på røffe kanter. Her brukte jeg hvit emaljelakk i to strøk. Gir en fin og blank finish og koster bare 79 kr for en boks!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s